GFT.bak
 

Opgeruimd staat netjes

€ « » ƒ
ƒ

Maar of netjes zijn een deugd is... Hier staan elkgeval alle items van de voorpagina (index.htm) die te oud waren. Oude logboek posten vind je overigens in captains log.

Inleiding

Er is echt nog veel te doen... Maar er is ook genoeg om van te genieten.

Nieuwe structureringsslag

18-03-2003: Ik heb de javascript weblog verhuist naar de nieuw gecreëerde rubriek web logs. Tevens zijn de one-liners hierheen verhuist. Hierdoor was er voor Hysteresis geen plek meer (is dus verwijderd uit menu). De "rubriek" jsPrj is dus dood (maar je kunt het lijk nog wel bezoeken...).

18-03-2003: dat verhaaltje op de voorpagina was toch niets [19-02-2003] Vanaf anno nu vind je hier een verhaaltje over de sores van deze site. Captains log is daarvoor denk ik onvoldoende.
De meest bezochte pagina's is vernieuwd, en vervolgens ook van de grootste bugs ontdaan. Ten onrechte heeft safariIdea dagen lang op nummer één gestaan.

Meest bezochte pagina's

18-02-2003: Dit werkte niet in alle browsers (ivm IFRAME truc), en maakte ook de home-page 2 maal zo groot. Nu produceert www.catsdeep.com frequent een nieuwe stats-file, in javascript formaat...

Meer statistieken...

Gedicht

Hingebung
Die Haut vibriert
der ganze Köper erzittert
kein entrinnen
keine Zweifel
Angst,
den Verstand verlieren
der Wille,
ist gestorben
und sie ist geboren
die Hingebung
die Hingebung zum Ganzen.

Het gedicht hiernaast kwam ik tegen via google, omdat MootjeSpeciboontje me via MSN Messenger vroeg wat het woord Hingebung zou betekenen. En omdat het me raakt, mag het ook op m'n voorkant staan.

Première

Doekman presenteert de mini-film: Het Leven is te Mooi, staring Doeke Zanstra, background comments by Ritchie, directed by T.T.M. 'Ritchie' Ritskes, produced by The Conceptualists.

Browser check

Banners

Heitelan

Deze site

Er is nog veel te doen...

What's new [en]

Leuke links

Mooi arc013@thinkquest, Nobody Here, Jodi, Snarg, Babel (beta)
Allemaal vrienden Hans' home, JDeen, Noorderzon,
SVG Property Editor (needs IE/Win 5.5+ with Adobe SVG Viewer 3.0+ or Mozilla SVG-build)

Meest bezochte pagina's deze maand